Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


9 11 Fájdalmas megtévesztés

2011.02.14

A 9/11 - ei valóság más, mint amit a média bemutatott nekünk.

Ezek a dokumentumfilmek szakértők nyilatkozatai és a szemtanuk elbeszélései segítségével cáfolja meg a szeptember 11-én történt események hivatalos magyarázatát.

 

9/11: Press for Truth / 911.Az újságírók az igazságért

2001 szeptember 11-ével rengeteg film foglalkozott már korábban is. Nagyon sok meséli el a hivatalos történetet és számos olyan is akad, amelyek rávilágítanak az aznapi események hivatalos magyarázatának képtelenségeire.
Ez a film viszont egy kevésbé ismert nézőpontból vizsgálja meg a témát, mégpedig a támadások utáni időszakban veszi górcső alá az amerikai kormányzat magatartását.

A filmből egyértelműen kiderült, hogy az amerikai kormányzat tisztségviselői a támadások után folyamatosan hazudtak. Egyértelmű volt, hogy nem fontos számukra a dolog teljes kivizsgálása, de mikor a közvélemény nyomása miatt elkerülhetetlenné vált a kivizsgálás megindítása, akkor is mindent megtettek, hogy minél kevesebb dologra derüljön fény

  

9/11 Mysteries Part 1: Gemolitions

9/11 Rejtélyek - A rombolás

Megdöbbentő film a valóságról. Elhallgatott tényekről, amelyek bizonyítják a legendássá lett 2001 szeptember 11-i New Yorki katasztrófa valódi okait és történéseit. Ez a dokumentumfilm szakértők nyilatkozatai és a szemtanuk elbeszélései segítségével CÁFOLJA meg a 2001 szeptember 11-én történt események hivatalos magyarázatát. Robbantási szakértőktől megtudhatjuk hogyan hajtották végre az ikertornyok és kiszolgáló épületeik irányított felrobbantását és mindez bizonyításra is kerül. Magyarázatot kapunk arra is miért volt szükség a látvány mellett a tornyoknak ütköző repülőgépekre és hogy mit álcáztak ezzel, továbbá mely emeleteken és mikor helyezték el előzőleg a robbanó tölteteket és hogy hogyan robbantják fel az alapot... A filmből világosan kiderül, hogy a "terrortámadás" belső munka volt, egy megrendezett színjáték, melynek megrendelőit a CIA, NSA és a "háttérhatalom" sorai közt kell keresni.  

 

Loose Change 2nd Edition September 11th 200

 Oknyomozó dokumentumfilm a 2001. szeptember 11-i amerikai eseményekről

 

 9 11 Fájdalmas megtévesztés

Ez egy kiváló dokumentumfilm a 2001. szeptember 11-én történt eseményekről.  Bemutatja azokat az igen kényes, pont ezért hivatalosan a mai napig meg nem válaszolt kérdéseket, amik a terrortámadás óta felmerültek az értelmesebb emberekben. A szerző megpróbálja elmagyarázni, hogy a társadalom többsége miért olyan ignoráns birka, mint amilyen. Ez egy tanulságos film, érdemes végignézni. A film egy órás hossza miatt 9 részre bontva van feltöltve.

 

retteg_s.jpg

 

 

 

A mappában található képek előnézete Portrék