Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Nagy Globális Felmelegedés Csalás

2011.04.08

A Nagy Globális Felmelegedés Csalás

Az általánosan elfogadott nézet szerint az emberiség széndioxid kibocsátása okozza a globális felmelegedést. Ezt halljuk egész nap a hírekből. De vannak akiknek más a véleményük a témáról. Mi van ha nem a széndioxid szint határozza meg a légkör hőmérsékletét, hanem pont fordítva működik a dolog, azaz a légkör hőmérsékletéhez igazodik a széndioxid szint? 

  

Globális Felmelegedés Átverés (Jesse Ventura - Összeeküvés-elmélet)

 

"Mentsük meg a Földet!"  

Dr. Bogár László elmondja, hogyan értendő ez.

 

  Rio és az ENSZ a kommunista világkormányért

Rio és az ENSZ a kommunista világkormányért2012. június 20-22-én, vagyis még most tart 182 ország, és a világ legnagyobb Rothschild érdekeltségű bankja, a Global Environmental Facility részvételével a Rio plusz 20 konferenciája Braziliában. A világ öko-kormánya mutatta az utat 1992-ben is, amely diktatórikusan ki fog mindenkit zárni a döntésből, legalábbis ezt reméli az ENSZ.
A fórum alappillére az ember által okozott globális felmelegedés, és az erre a hazugságra alapozott, realitás nélküliség romjain nyugvó CO2-adó, a másik hazugsággal fűszerezve, amit úgy hívnak, hogy fenyegetett biodiverzitás. Kulcsszó, a kommunista Fenntarthatóság, bár Obama tanult a 2009-es koppenhágai pofára esésből, és nem jelenik meg a brazil konferencián.

A világ szegényei, elvágva a természettől, felhőkarcoló városokban nyomorognak kiszolgáltatottan, ahogy a Szovjetunió utódja, az Új Világrend akarja. Luciferi alkotója elrabolja az emberek lelkét. A világ lakossága jelenleg 7 milliárd fő, 2050-re 9 milliárd ember él majd a Földön(?). Ma minden ötödik ember (1,4 millió fő) napi 1,25 dollárnál kevesebb összegből él. Majd egymilliárd ember éhezik, alultáplált világszerte a FAO adatai szerint. A kivételezett "1 %" tartja szegénységben a 99%-ot. Az emberektől elrabolt vagyonuk lehetővé tenné Afrika, Ázsia, Ausztrália, és Észak -Amerika sivatagjainak termővé tételét. E mögött primitivizmus mögött a szovjet vészkorszak agytrösztje, a New World Order, a Római Klub kommunistái állnak, akik azt akarják, hogy az NWO megalakítsa az első világkormányt. Ennek alapja "A növekedés határai" című könyv, ami alapján hamis számítógépes modelleket hoztak létre, és előtérbe helyezték az előre programozott és teljesen tarthatatlan eredményeket. A másik könyv "The First Global Revolution" ("Az első globális forradalom"), amelynek megtalálta a közös ellenséget, az emberiségben meghatározva, hogy motiválja az embereket a világkormány létrehozására és ezzel egy őrült, embergyűlölő filozófia született. Zseniálisan, a megnevezett bűnöző maga az emberiség, és hogy harcolni kell az ellenséggel. Bár nem igazán érthető, hogy az emberiség ellenes háborút miért nem magukon kezdik? "Bort iszik, és vizet prédikál", tartja a mondás. Hihetőbb lenne a "kampány", ha Nicholas Rockefeller, Soros György, vagy David de Rothschild jó példával járna elől, és felkötnék magukat, bár manapság már a TV nyilvánosságának sem lehet hinni. Minden hamisítható...

Szerintük az ember az oka a források hiányának, ami nem is annyira légből kapott, csak azt nem teszik hozzá, hogy ezek az "emberek" a világ 1%-át képviselik. Pusztító következményekkel jártak volna, hogyha valóra válnak a 40 évvel ezelőtti jóslatok, miszerint az emberiség éhen hal, bár mára elérték, hogy meg tudják akadályozni a lehetőségekkel rendelkező országok többlettermelését. Eljött az idő azok számára, akik úgy vélik, hogy próféta szól belőlük, amikor az emberiség kiirtását szorgalmazhatják, de elhalasztották a 2050-es évre (nem ismerős az ENSZ 2010. szeptemberi jelentéséből?)! De akkor miért nem cselekednek? Kötél, méreg, golyó van, csak használniuk kellene!

A nem létező globális felmelegedés vészjóslóan szerepel az elsőszámú okként és érvként a népesség csökkentésére - ahogy a georgiai Guidestones elitisták 500 millió embere - mert ezt használják a teljesen ártalmatlan CO2 gáz termelésének üldözésére. Az igazi cél, az ökofasiszta bankster világkormány terve 1992-ből. A 2011. decemberi durbani résztvevők megállapodtak Lord Christopher Monckton javaslata szerint, hogy felkészülnek a Világkormány Rio+20 javaslati elemeivel. A Millenniumi Fejlesztési Célok 2015-ös határidejének lejárta után új célkitűzéseket - "fenntartható fejlesztési célokat" kell megfogalmazni, de egy következő tanácskozásra hagyná ezek részletezését, de azért most sem mentek üres kézzel.

Egy új nemzetközi éghajlat-bíróságot akarnak rákényszeríteni a nyugati országokra, hogy egyre nagyobb összegeket fizessenek a fejlett világban. A címszó: "klíma adósság" megfizetése.
"Földanya Jogok"
"A jobb túlélésért": a jog egyes résztvevőknek, hogy túléljék a kedvezőtlen éghajlatváltozás hatásait, többek között a tengerszint emelkedés 2 százaléka szerinti vámokkal. Az Envisat műhold. "a Jason-2 műhold a tengerek szintjéről azt mutatja, hogy ténylegesen csökkent az elmúlt három évben tengerszint.
A háborúkat és a fegyverzetek fenntartását abba kell hagyni, mert hozzájárulnak az éghajlatváltozáshoz, de szó sem esik az ExxonMobil, vagy más hasonló környezetszennyező cégek tevékenységéről, de arról sem, hogy egy, az Egyesült Királyságot vizsgáló tanulmány szerint a fejlett országokban az élelem és más termékek előállításához használt víz nagy mennyisége a harmadik világ vízellátását veszélyezteti, mivel szükségtelenül pazarol.
A bizottság javasolja, hogy csökkentsék a jelenlegi hőmérsékletet 2 fokkal. Ez lehetővé tenné számukra, hogy félúton a következő jégkorszak felé, megöljenek százmilliókat. A hideg sokkal veszélyesebb, mint a meleg. Az EU távolról sem elégedett a brazíliai dokumentumtervezettel. "Azt szeretnénk, ha a szöveg pontos célokat jelölne ki, megfelelő határidőkkel, konkrét ellenőrzési mechanizmussal" - nyilatkozta a környezetvédelmi biztos szóvivője, Monica Westeren.

Az új CO2-kibocsátási célérték, csak a nyugati országokban akár 50%-os csökkentését jelentheti az elkövetkező nyolc évben. Szóval, nincs autó, nincs szén-vagy gáztüzelésű erőművek, sem repülőgépek, sem vonatok. Vissza a kőkorszakba: szinte teljes megsemmisítése a gazdaságnak.
Az új CO2-koncentrációs célok nagyon alacsonyak lehetnek, ami egyenlő 0,3 ezrelék CO2-egyenértékkel (azaz beleértve az egyéb üvegházhatást okozó gázok kibocsátását és a CO2-t magát). Ez azt jelenti, hogy 0,21 ezrelék CO2-nél a növények és fák elkezdenek meghalni. A CO2 növényi táplálék. Növényeknek sokkal több kell, mint 0,21 ezrelék CO2.

A gonosz terv alapja, ha mesterségesen idéznek elő lehülést, ami csökkenti az élelmiszer termelés volumenét. A légkör lehűtése vegyi-permetezéssel, az érem egyik oldala. A Golf-áramlat leállítása, és a célzott vízhiány előidézése HAAPR-állomásokkal, Gwen-tornyokkal, a másik. És mivel az érem is három dimenziós, meg kell említeni a nap felületére, elektromágneses impulzusfegyverekkel kilőtt lézer-torpedó”,

azaz egy adiabatikusan komprimált lézer üreg-rezonátorból kibocsátott nyalábok által előidézett napkitörések miatti felfokozódott naptevékenységet, mint indoklást a légkör felmelegedésére.

Nézzük logikusan a CO2 kérdést. A légkörben a CO2 arány viszonylag állandó. A "viszonylag" azt jelenti, hogy a ciklikusan ismétlődő jégkorszakok kialakulása a megnövekedet flóra többlet CO2 felhasználásának következménye. A növényzet, és a világtengerek alga állományának túlszaporodását ezek a ciklusok szabályozzák. Ha felszaporodik a légkörben a CO2, növekszik a fő oxigént kibocsátó algamennyiség is, de a világtengerekből is nagyobb vízmennyiség párolog el, és csapódik le csapadék formájában. Ha túlszaporodik a növényzet és az algamennyiség, fogy a légkör CO2 tartalma, és amikor nagyrészét felhasználták, lehül a légkör, elpusztulnak flóra elemei. A korábbi vulkánikus eredetű utántermelődés egy idő után újra lehetővé teszi a flóra elszaporodását, és az üvegházhatás kialakulását.
A flóra időszakos csökkenése kihat a fauna, vagyis az állatfajok, és az ember szaporodására, esetleges kihalására is!
A CO2 befizetésekből kiürült földalatti természetes gáztárolókat töltenek fel cseppfolyós szén-dioxiddal, sejthetően az általuk feleslegesnek tartott emberiség kiirtása utánra, hogy a légkört újra fel tudják melegíteni, de már kevesebb "ember"(?) számára.

A nyugat évi száz milliárd dollárt fizet egy olyan számlára, amely költségkeretének felhasználásáról semmit sem tudni, viszont a Deepwater Horizon elsüllyedése és a Mexikói-öbölbe ömlött olaj tengerfenékre ültetése egyértelmű merénylet volt a Föld biodiverzitása ellen. A módszerek és irányvonalak mögött felsejlik a régi kommunista Föld Charta, Mihail Gorbacsov, természetesen az aktív Green Cross, aki kiáll az éghajlat változási hazugság mellett, hogy nyomást gyakoroljon az emberiségre. A "nemes gondolatok", példaképüktől, Lenintől származik. Érvényesítését, ahogy a Föld Charta mutatja, a véreskezű példakép utódai folytatják. Az Egyesült Államok, Oroszország, Kína, Brazília és mások, úgy tűnik, hajlandók elfogadni ezt a világot kormányzó rendszert a környezetvédelemre hivatkozva.

Ezek a kiéhezett rókák egyetértenek: egy világkormány lenne rá a megoldás. A kérdés csak az, hogy ki irányítsa?
Maga a Világkormány is egy hatalomban tobzódó telhetetlen, meghasonlott elme törekvése...

Az ENSZ már régen bebizonyította hozzá nem értését, vagy politikai, hatalmi irányvonalak mentén hozott döntései egyoldalú érdekek képviseletét. Az USA / NATO és Oroszország-Kína felállás patthelyzetet idézett elő, de még beszélnek egymással. Remélnénk, hogy elkerülik ezt a genda 21-őrületet, bár ez a rák már megfertőzte a nyugati országokat, különösen az Egyesült Államokat.

Tulok - 2012.06.21   http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=257

tavaszi-t_j-teh_nnel.jpg

 

 

A mappában található képek előnézete TÁJKÉPEK

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.