Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Amerika: szabadságból fasizmussá

2011.03.13

 

J.F.Kennedy rádióbeszéde, mely az életébe került...

J.F.K. pár perces leleplező rádióbeszéde az "árnyékkormány" hatalmáról, mely az életébe került...
"Amivel világszerte szemben állunk, az egy monolitikus, könyörtelen összeesküvés, mely egyre növekvő befolyását elsősorban rejtett eszközökkel éri el." - John F. Kennedy

JZ Tv  a You Tube-on !

  

 "Az ember nehéz helyzetben van, mert oly hatalmas összeesküvéssel szembesül, ami számára már teljességgel elképzelhetetlen." - J Edgar Hoover (az FBI volt igazgatója)

"A világot egészen más személyek kormányozzák, mint azt a beavatatlanok gondolják." - Benjamin Disraeli

"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon

 

America:  Freedom to Fascism

Aaron Russo dokumentumfilmje arról, hogy Amerika, ami egykoron a szabadság földje volt miképp válik egyre inkább egy diktatórikus rendőrállammá.  A film hosszan foglalkozik az amerikai személyi jövedelemadó történetével, ami törvényesen ugyan nem lett hatálybahelyezve az IRS (amerikai APEH) viszont erővel behajtja.
A rávilágít, hogy az igazi hatalmat Amerikában és az egész világon a központi bankok mögött álló bankárcsaládok gyakorolják. A film érdekessége, hogy nem egy mániákus összeesküvés-elmélet gyáros készítette aki mindenhol a kormány mögött álló titkos erőket keresi, hanem egy sikeres Hollywood-i filmproducer.

 

 

Amerikai Koncentrációs Táborok (Jesse Ventura)

Minden teljesen dokumentált!   Az interjú alanyoknak és bemutatott információknak utána lehet nézni.

 

Programozott Bérgyilkosok (Jesse Ventura)

 

Obama átverés (The Obama Deception )  

Barack H. Obama megválasztása olyan eufóriát váltott ki világszerte, amilyet azelőtt még soha nem tapasztaltak. Ennek egyik oka elődje, George W. Bush katasztrofális kormányzása volt, aki méltán lett minden idők legrosszabb népszerűségi indexszel leköszönő elnöke.
Az emberek azt várják, hogy most minden meg fog változni, amit Bush-ék rosszul csináltak, azt majd Obama helyreállítja, és ő ezt is ígérgette minden fórumon. De ahogy telik az idő egyre inkább körvonalazódik, hogy amit Obama mond és amit csinál az két teljesen különböző dolog. Az emberek hiába várják tőle a jó irányba mozdító változásokat, a változások amiket hoz csak a mögötte álló elit rétegnek fog kedvezni, akik az elképesztő médiahátszéllel az ovális irodába repítették.

 A film bemutatja Obama amerikai elnököt és a mögötte álló háttérhatalmat, valamint az elnöksége során várható eseményeket és a háttérben megbújó, rejtett motivációkat és célokat. Kiderül, hogy Obama tulajdonképpen semmit sem tartott be azok közül a hangzatos igéretek közül, amelyekkel maga mellé állította a népet annak idején. Tulajdonképpen az elődei által kitaposott ösvényen halad tovább, a háttérhatalom terveinek megvalósítása felé, ám az emberek mindezt észre sem veszik.  

A felforgatásról... egy ex-KGB ügynök, Yuri Bezmenov

Yuri Bezmenov előadása, Los Angeles, 1983 Felforgatás, propaganda módszerek, a pszichológia hadviselés technikái.  30 éves interjú, de mintha csak a mai eseményekről beszélne...

 

a-mag_ny.jpg

 

A mappában található képek előnézete Hangulatban

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.