Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Emberi Faj Titkolt Történelme

2011.05.18

 

Móricz János, az ecuadori ősrengetegben, az ottani indiánok segítségével felfedezett egy hatalmas barlangrendszert. A barlangok egyikében valóságos múzeumra bukkant. Aranylemezekre vésett, rovásos könyvtárat, szobrokat, kulturális emlékeket talált itt. Ezt a barlangot, Táltosok Barlangjának nevezte el.

A Táltosok barlangjától a Dél Keresztjéig

Purisaca Golenya Ágnes: A Táltosok barlangjától a Dél Keresztjéig (Feltöltötte: Román Gergely)
- DÉL- AMERIKAI UTAZÁS TÉRBEN ÉS IDŐBEN -
Az emberiség őstörténete - Móricz János kutatásai Dél-Amerikában

 

Egy letűnt civilizáció üzenete 

Az előadás a tatai Móricz Zsigmond Könyvtárban hangzott el 2013. február 6-n.
Az őstörténeti témájú előadás az Aranykor tudására szomjazó mai emberiséget szembesíti azzal a ténnyel, hogy minden tudása és hatalma rendelkezésre áll mai is, hogy Aranykorban éljen. Múltunk titkait hasztalan kutatjuk addig, amíg képességeinket egymás elnyomására, a bolygónk kizsákmányolására használjuk. A Móricz János Őstörténeti Konferencián elhangzott előadások témáit is érintő előadás több részlete egyelőre nem kellő mértékben bizonyított, a tudományos világ által nem elismert. Célom így nem a meggyőzés, hanem az elgondolkodtatás volt. Az előadás vége nem került feltöltésre, mivel az kizárólag a helyi lehetőségeket ismertette, így kizárólag a tatai hallgatósághoz szólt.

Az előadáshoz felhasznált hivatkozások:

Dr. Gerardo Pena Matheus: Historia documentada del descubrimiento de las Cuevas de los Tayos 2011
Golenya Ágnes fotói - Ecuador
Móricz János levelei Pataky Lászlónak Békéscsabára
Eric Von Daniken: Az istenek aranya; Megtévesztettek
Klaus Dona: Giants -- Legends or reality? - Körmend
Manuel Palacios: Amerika prohibida - Körmend
Guillermo Aguirre fotói - Argentína
Dr. Kisteleki Géza: Az aranylemezek üzenete 2007
Az Izsáky akta (Izsáky László eredeti jegyzeteinek összefoglalása) 2007 június
The neverending story -- the movie (1984) by Wolfgang Petersen

 

Móricz János kutatásainak összefoglalása: 

Móricz János, az ecuadori ősrengetegben, az ottani indiánok segítségével felfedezett egy hatalmas barlangrendszert. A barlangok egyikében valóságos múzeumra bukkant. Aranylemezekre vésett, rovásos könyvtárat, szobrokat, kulturális emlékeket talált itt. Ezt a barlangot, Táltosok Barlangjának nevezte el. Szerinte az őslakók idehordták össze, mintegy óvóhelyre, a spanyol hódítók által veszélyeztetett kincseket. Móricz állítja, hogy az Andok hegység keresztül-kasul át van szőve barlangokkal és járatokkal. Ezeken közlekedhettek az őslakosok. Az argentin elnök és az ecuadori vezérkar meg akarta őt bízni egy kutató expedíció vezetésével, anyagi, technikai eszközöket ajánlva neki. Ez azonban csak terv maradt.

Időközben a nagy befolyású mormon egyház vezetői is bekapcsolódtak az ügybe. Ez az egyház roppant vagyonnal rendelkezik, aktív terjeszkedési programmal lép fel az amerikai államokban. Az egyház vezetői elmondták, hogy minden olyan kutatást támogatnak, amely az emberiség és a vallás eredetének tisztázását segíti elő. "Önzetlen" támogatást helyeztek kilátásba, csak azt kérték, hogy az aranylemezek tartalmát ők fejthessék meg.

Ezután 1967. szeptember 7-én, Móricz János egy nagy sajtókonferencián, a lapok, rádió és televízió riportereinek ismertette eredményeit. A több órán át tartó konferencia rendkívül lelkes hangulatú volt. Úgy látszott, hogy egy világraszóló szenzáció indul útjára, de ehelyett néma csend és mellőzés követte a konferenciát. Egyetlen hír sem jelent meg róla. Ellenben a mormon egyház főemberei továbbra sem hagyták békén Móriczot, folyamatosan unszolva, hogy árulja el nekik a barlang helyét. Az agresszív viselkedésből kiderült, hogy nem egy hívő egyházról van szó, hanem egy világhatalomra törő szervezet áll mögöttük. Kincskeresés és egyéb célok ösztönzik őket. Móricz ekkor elhatározta, hogy a barlang titkát nem adja ki. Meggyőződött arról, hogy a barlangok feltárásának még nem jött el ideje, ezért előbb az amerikai földrészre került magyar nyelvű törzsek odaérkezésének rejtélyét akarta feltárni, illetve a tényt gyakorlati módszerrel bizonyítani...

Móricz János kutatásainak összefoglalása:
http://www.magtudin.org/Moricz%20Jano...

Tayos barlang titka: Riport az ecuadori tévében

 

Az Emberi Faj Titkolt Történelme

  Klaus Dona : The Hidden History of the Human Race (March 2010)

 

30 Millió éves az ember! Tiltott régészet!

 

A boszniai piramisok  

Különböző mérések alapján 12- 12500 évesre saccolt híres boszniai Nap Piramisban székely-magyar rovásírással íródott feliratokat találtak a szláv kutatók, s már egyértelműen azonosítottak húsz rovásbetűt is, melyek egy az egyben megegyeznek a manapság általunk is ismert székely-magyar ABC jeleinek vonásaival.

 

 

t_jk_p.jpg

 

 

A mappában található képek előnézete TÁJKÉPEK

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.