Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bilderberg Háttérhatalom New World Order

2012.06.03

 

A Bilderberg-Csoport a világot irányító globális pénzügyi elit egyik képviselete. A pénzuralmi világrend széleskörű hálózatot működtet. Ezek közül a három legfontosabb, a Külkapcsolatok Tanácsa (Council on Foreign Relations), másodhegedűsként a Bilderberg Csoport, és végül a Trilaterális Bizottság.

Háború az Ember Ellen

Daniel Estulin - A Bilderberg-csoportról (RT)

 

Bilderbergek és Depopuláció (Jesse Ventura: Összeeküvés-elmélet)

A Bilderberg-csoport és a Népesség csökkentése oltásokkal
Összeesküvés-elmélet Jesse Venturával

 Azt hiszem hogy ide tartozik:   Georgia Guidestones

Nemsokára 31. születésnapját ünnepli Amerika egyik legtitokzatosabb, de minden bizonnyal legtöbbet vitatott értékű építménye, a Georgia Guidestones/Georgia Útmutató Kövek. Az amerikai Stonehenge-nek is nevezett építményhez nem járnak túristák ezrei, tövében nem fényképezkednek összekapaszkodó fiatal párok...
http://spear.comule.com/2_44_Georgia-Guidestones.html

 

 

 Bilderberg Háttérhatalom New World Order

A háttérhatalom szerepéről, dr. Drábik Jánost, a Szabad Európa Rádió nyugdíjas vezető programszerkesztőjét kérdezte a sokkaljobb.hu riportere.
- A világ leghatalmasabb urai először 1954-ben ültek össze egy titkos tanácskozásra, a hollandiai "Hotel Bilderbergbe". Mi rejtőzik a csoport mögött?
- A Bilderberg-Csoport a világot irányító globális pénzügyi elit egyik képviselete. A pénzuralmi világrend széleskörű hálózatot működtet. Ezek közül a három legfontosabb, a Külkapcsolatok Tanácsa (Council on Foreign Relations), másodhegedűsként a Bilderberg Csoport, és végül a Trilaterális Bizottság. Tény, hogy a Bilderberg Csoport 56 év alatt nagy tekintélyre tett szert. Mégpedig azért, mert a kiszivárgott információk és tények utólag csaknem mindig igaznak bizonyultak. Onnan lehet tudni, hogy ez az egyébként erősen titkolózó társaság miről tanácskozott, hogy utólag milyen döntések születnek a világ pénzügyi, gazdasági és politikai életét irányító fórumokon. Amit a Bilderberg Csoport zárt ajtók mögött megbeszél, azokból kormánydöntések, a nemzetközi szervezetek, a NATO, az EU, az ENSZ stb. döntései lesznek.
- Mit lehet tudni az idei, június 3-6. között megtartott sitgesi találkozóról és előzményeiről?
- Idén Spanyolországban, közelebbről: Katalóniában, a Barcelonától 30 km-re fekvő exluzív üdülővárosban: Sitgesben tartották a tanácskozást. Az eseményt ezúttal is fokozott titkolózás vette körül. A pénzuralmi világrend egyik legfőbb szabálya, hogy háttérhatalom nincs, és aki erről beszél, az összeesküvési elméleteket gyárt. A Bilderberg-tanácskozások szervezői és résztvevői nem ismerik el, hogy fontos kérdésekről nemcsak behatóan tanácskoznak, hanem döntéseket is hoznak, amelyeket aztán a Világbank, a Valutaalap, a kormányok, a nemzetközi szervezetek végrehajtanak. Fontos tudni, hogy a sitgesi tanácskozást megelőzően sor került Dublinban, a Háromoldalú Bizottság, a Trilateral Commission találkozójára. Az államok felett főhatalomként működő pénzimpériumnak ez a fontos intézménye már megtárgyalt olyan kérdéseket, mint például a pénzügyi válság kezelése, egy új globális pénzügyi rend kialakítása, s az új világvaluta bevezetése. Megvitatták, hogy az új pénzügyi rendszer irányítója s központi bankok jelenlegi központi bankja, a bázeli székhelyű Nemzetközi Fizetések Bankja, vagy pedig a Nemzetközi Valutaalap legyen. A dollár világvaluta szerepét aláásta, hogy az Egyesült Államoknak már nincs meg az a gazdasági kapacitása, amely lehetővé tenné óriási adósságának ipari termeléssel történő ellensúlyozását. Egy olyan pénz, amelynek már nincs semmilyen fedezete, nem töltheti be többé a világpénz szerepét. Hogy sorsa megpecsételődött, onnan is láthatjuk, hogy a dollár feltartóztathatatlanul gyöngül, és vele együtt megrendült az euró is, hiszen az eurónak is dolláralapja van, mert az euró-dollárból fejlődött ki....

Teljes cikk itt: Világ helyzete: Bilderberg Háttérhatalom New World Order

Miközben a a világ összes nagy szervezetének elnőke találkozik most hétvégén "titokban" egy Virginia állambeli Chantilly nevű hotelben, a hírekben semmit nem fogsz erről hallani.  Miért? És hogyan lehetséges ez ? 
Úgy, hogy ők a Bilderberg csoport tagjai. Az esemény pedig nem más, mint

BILDERBERG 2012Az elkövetkező év és évek eseményeiről döntenek, a jövőről.

Hivatalosan nem léteznek, hiszen ez egy összeesküvés-elmélet. A valóság pedig, hogy folyamatosanérzeknek a résztvevők és ezt élőben itt a Világ Helyzetén láthatjátok. Alex Jones és az InfoWars.com segít ebben.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS ÉS ÚJ INFORMÁCIÓK folyamatosan frissítve!

BILDERBERG 2012 "titkos" találkozó zajlik - ÉLŐ KÖzvetítés itt!!!

 

 

A mappában található képek előnézete Duna

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.