Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogy miért van antiszemitizmus?

2012.05.31

 

Sokszor teszik fel e kérdést. Nem, nem más népek irigysége és rosszindulatúsága miatt. A választ egészen máshol kell keresni, s ebben a keresésben segít ez a gyüjtemény is.

Szemiták antiszemitizmusa

 EchoTV - Világ-Panoráma ~ 2012.03.30

 

 

Hogy miért van antiszemitizmus? (videó)

Kis karácsonyi meglepetés-provokáció. Erotikus szentek, trágár Jézus, rózsafüzér dobókockából. Liberális művészek vallási toleranciája. Célpontban egy kiállítás tárgyai, a szentségtörők, és a túlfeszített húr.

 

 "Midőn valaki szapulja keresztény hitünket, nem tehetünk mást, mint kardot rántunk, s oly mélyre döfjük a hasába, amennyire csak tudjuk." - IX. (Szent) Lajos

 

 

Hogyan lesz valakiből "antiszemita"?

Ez a videó a teljesség igénye nélkül megpróbálja összefoglalni, hogy mitől lesz valaki antiszemita.

A videó nem foglalkozik azzal az aprósággal, hogy a világon él kb. másfél milliárd szemita arab ember (többségük persze szintén "antiszemita" gyűlölködő terrorista), ill. van kb 15-20 millió zsidó, akiknek többsége NEM szemita eredetű (kazár eredetű askenázi felvett zsidó vallással). Ennek ellenére, ha rosszat gondolunk róluk, vagy bármiféle kritikával illetjük az utóbbi csoport áldásos világmegváltó tevékenységét, akkor menthetetlenül antiszemiták leszünk.

 

Az antiszemitizmus okai

 Ez nem egyedi eset. Amerikában rengeteg az ilyen, és ehhez hasonló család, akik rituálisan bántalmazzák a gyerekeket. Az ilyen gyerekek tudata a trauma következtében sokkal könnyebben hasad több részre, ezt ki is használták agykontrollos kísérletekben. Az ilyen bántalmazások sokszor erősen kötődnek okkult csoportokhoz. De kormányzati körökhöz is.

Csak néhány a sok példa közül:A Franklin ügy, Paul Bonacci ügye, A McMartin ügy (Ted Gunderson nyomozott) vagy Michael Aquino kegyetlenkedései.

 

hungary.jpg

 

 

A mappában található képek előnézete Hangulatban

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.