Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A modern gyermekeket úgy mérgezik, mint még soha...

2011.01.13

Az élet útja

A méhen belüli fejlődés elképesztően élethű rekonstrukciója. Az aláfestő zene is telitalálat - ha teheted, hanggal nézd meg a videót!

Az úgynevezett „védőoltás"

Az úgynevezett „védőoltás" hatékonysága a mai napig a világon sehol nincs bizonyítva, mivel egyetlen független tanulmány sem bizonyította még, hogy a „védő"oltás valóban véd. A „védőoltás" mindenképpen és egyértelműen az oltóanyaggyártónak használ. Akinek nem használ, az a beoltott páciensek nagy többsége. A „védőoltás" nem véd, hanem az immunrendszer manipulálása, gyengítése következtében beteggé, sőt irreverzibilisen (visszafordíthatatlanul) beteggé tehet.  

 

Oltásokról a belgyógyász szemével

A védőoltás bűn.., oltásokról a belgyógyász szemével -- Dr. Ébert Jenő, Partl Viktória műsor 2013-03-29

 Ne Bánts Világ! Alapítvány a gyerekekért

 

Bizonyítékok arra, hogy az oltóanyagok óhatatlanul is veszélyesek

Megkérdezte már kezelőorvosát valaha arról, hogy az oltóanyagok mennyire biztonságosak? Felelte már orvosa Önnek valaha, hogy a leoltatlanság nagyobb veszélyt jelent mint a leoltottság? Ha igen, akkor nincs egyedül.

Egyik orvos sem szokott hezitálni, amikor azt kell mondaniuk, hogy semmi okunk az aggodalomra.  Gyorsan hozzáteszik: “Annak az esélye, hogy a gyermeknek valami baja lesz, egy a millióhoz.”

Ez az egész azért hihetetlen, mert a toxikus vakcinák majom vese, egér agyvelő, magzati borjú szérum és abortált csecsemő (humán diploid) sejtek felhasználásával készülnek.

MMR-Vaccine-in-Children

Bizonyítékok arra, hogy az oltóanyagok óhatatlanul is veszélyesek

 vaccine_infant

Titkos kormányzati dokumentumok felfedve! Az egész oltóanyag ipar egy hatalmas nagy átverés

A modern gyermekeket úgy mérgezik, mint még soha az emberi civilizáció történelmének folyamán. Nem csoda, hogy az autizmus aránya égbeszökő.

Itt a tíz leglátványosabb módszer, amelyekkel a gyermekek egészségét rombolják.:

A tíz legrosszabb módja annak, ahogy gyermekeinket mérgezik: oltásokkal, az élelmiszerrel, videojátékokkal és sok mással…

 

Kötelező(?) méreg oltás, rendőri kényszerintézkedés mellett, 14 éves gyereken.

Eszmecsere ANYUKÁTÓL, ANYUKÁIG kicsit másképpen, csak úgy, MAGunk között.
Tauzin Krisztina - Bíbor 2013 02.13

 

 Fogyasztó Gyerekek, a gyerekkor elüzletesítése

A gyerekek egyre korábban válnak a reklámok célpontjaivá. Egyre erőszakosabban figyelik és térképezik fel őket, hogy minél inkább eggyé váljanak a termékeikkel és lehetőleg a cégük fogyasztói maradjanak egész életük folyamán. Nincsenek azzal kapcsolatban morális korlátaik, hogy amiket eladnak a gyerekeknek azok egyáltalán egészségesek-e az ő korukban és milyen hatással lesz a további fejlődésükre?
A céljuk egy olyan jövő megalkotása ahol az ember szinte rögtön a születés után fogyasztóvá váljon, vágyakat teremtenek benne olyan termékek iránt, amikre nincs is szüksége, de egy olyan társadalomban, ahol az határozza meg az ember megítélését, hogy mije van, addig fogja nyaggatni a szüleit, amíg azok megveszik neki amit akar vagy pedig már gyerekkorában frusztrált és boldogtalan lesz, mert nem tud megfelelni azoknak a társadalmi normáknak, amiket az őt körülvevő reklámok elhitetnek vele.
A szülőknek nagyon nehéz dolguk van a helyes úton tartani a gyerekeiket, miközben egy több milliárd dolláros költségvetésű iparág akarja irányítani a gyerekek szokásait.

 

Megszülettek az első GMO babák

Forrás: Daily Mail

Néhány nappal ezelőtt került napvilágra az információ, hogy már megszülettek a világ első genetikailag módosított csecsemői.

Az információ szerint összesen 30 egészséges baba született az Egyesült Államokban folytatott kísérletek eredményeként, amelyek rengeteg vitát váltottak már ki az eljárás etikusságát illetően.

Egyelőre két csecsemő genetikai vizsgálatának eredményei készültek el, amelyek azt mutatják, hogy a babák három „szülő” génjeivel rendelkeznek. Tizenöt gyerek született az elmúlt három év során a New Jersey-i Reproductive Medicine and Science programjának eredményeként.

A kísérletben résztvevő nők valamennyien nehezen vagy egyáltalán nem voltak képesek gyereket foganni korábban. A kísérleti alanyok petéjébe női donoroktól vett extra géneket ültettek a megtermékenyítés előtt, hogy ezzel segítsék a fogantatást. Két egyéves kisgyerek genetikai vizsgálata kimutatta, hogy három felnőtt, két nő és egy férfi DNS-ét is örökölték.

Az a tény, hogy a gyerekek örökölték ezeket az extra géneket és azokat képesek voltak beépíteni saját genetikai állományukba, azt jelenti, hogy ezeket a géneket képesek lesznek tovább örökíteni utódaikba.Az emberi gének megváltoztatása egyet jelent a saját fajunkat meghatározó alapvető jellemzők megváltoztatásával, amit a világ legtöbb tudósa nem tart helyesnek.

A genetikusok attól tartanak, hogy a törekvés eredményeként új emberi fajok alakulhatnak ki, akik több, „jobb” vagy megrendelt tulajdonságokkal rendelkezhetnek, mint például a nagyobb erő vagy magasabb intelligencia.

A Human Reproduction (emberi szaporodás) folyóiratban írva a Jacques Cohen által vezetett kutatócsoport azt mondja, ez az „első alkalom, hogy az emberi génállományt módosították, egészséges utódokat eredményezve.”

Egyes szakértők komoly kritikával illették a kísérleteket. Lord Winston, a nyugat-londoni Hammersmith kórháztól a BBC-nek nyilatkozva elmondta, hogy „semmi bizonyíték nincs arra vonatkozóan, hogy megérné ezzel módszerrel kísérletezni a meddőség kezelésére… Rendkívüli módon meglep, hogy a kutatásnak ebben a fázisában egyáltalán ilyen beavatkozásokat elvégeztek. Nagy-Britanniában semmi esetre sem lenne megengedhető.”

John Smeaton, a Meg Nem Született Csecsemők Védelmére alakult Szövetség országos igazgatója elmondta, hogy „az ember rendkívüli szimpátiát érez azok iránt a párok iránt, akik meddőségi problémával küzdenek. Ez a projekt azonban még inkább bizonyítja, hogy a lombik bébi programok eredményeként a csecsemőket egyre inkább futószalagon érkező tárgyaknak tekintik.”

„Ez egy rendkívül aggasztó lépés az emberiség számára a rossz irányba.”

Cohen professzor és kollégái azt tapasztalták a meddő nőknél, hogy a petében található mitokondriumok nem működnek megfelelően. A kezelés részeként a donorok petesejtjeiből apró tű segítségével egészséges mitokondriumokat vettek, majd azokat a meddő nők petesejtjébe juttatták.

Mivel a mitokondrium is tartalmaz géneket, a kezelés eredményeként születő csecsemők mindkét nő DNS-ét öröklik és a megváltozott génállományt anyai ágon továbbadják utódaiknak.

A mesterséges megtermékenyítési eljárásokat felügyelő angol Emberi Megtermékenyítés és Embriológiai Hatóság (HFEA) szóvivője elmondta, hogy Nagy-Britanniában nem engedélyeznék a módszert, pont azért, mert az az emberi génállomány módosításával jár.

Jacques Cohen briliáns, de ellentmondásos személyiségnek számít a szakmában, aki arról híres, hogy folyamatosan a mesterséges megtermékenyítési módszerek határait feszegeti. A professzor tavaly bejelentette, hogy jelenlegi ismeretei és szaktudása birtokában lehetővé vált, hogy gyerekeket klónozzon. A lehetőség felvetése laikusokból és a szakma legtöbb képviselőjéből elszörnyedést vált ki. „Egyetlen délután elegendő lenne a feladathoz bármelyik tanítványomnak,” mondja a professzor, hozzátéve, hogy „legalább három személy” kereste már meg azzal a kéréssel, hogy klónozzon gyereket számára. A professzor elutasította a kéréseket.

 

gyermek-kuty_kkal.jpg

 

 

A mappában található képek előnézete Hangulatban

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.