Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egészségünk

2013.01.18

Nézd meg nagyon hasznos és oszd meg az ismerőseid között!

Szabadságot a Léleknek!

 Ez a videó már egy jó ideje az interenten kering. Bizonyára sokan látták már. Mégis úgy gondolom, hogy újból meg kell nézni, letölteni és mindenhova feltölteni, ahova csak lehet, mert az üzenetre, melyet hordoz, egyre nagyobb szükség van!

 

Kórházakról, egyéb alternatívákról

A kulturális kreatívok filmje az orvoslásról.

  Ajánlom ehhez a témához  Somlósi Lajos videóit:   Elixír - Somlósi Lajos 

 Az eltitkolt tisztítókúra

Tisztító kúra hallatán a legtöbb embernek léböjt tisztító kúra vagy egyéb teák jutnak eszébe. Kevesen gondolják, hogy hatalmas méregtelenítő erő van a máj eperendszer tisztítás beindításával. Melyik másik tisztító kúrával lehetnénk képesek bktériumok, gombák és vírusok ellen küzdeni anélkül, hogy ez bármifajta plusz energia, idő vagy pénzbefektetést igényelne?

 

Dr. Lenkei Gábor - Élni jó!

2003-ban valami megváltozott a magyar egészségügyben. Villámcsapásként robbant be a köztudatba Dr. Lenkei Gábor „Cenzúrázott egészség -- A betegségipar futószalagján" című könyve. Az elmúlt 5 évben több mint 120.000 példány kelt el belőle és közel 400.000-en olvasták el. A könyv lerántotta a leplet az egészségünket fenyegető egyik legkomolyabb veszélyről, és felhívta a figyelmet egészségünk megóvásának tragikus helyzetére. Az írásos beszámolók szerint, a könyvben vázolt megoldással élve, a mai napig több mint 50.000 honfitársunk élete javult jelentős mértékben. Ezen időszak alatt Dr. Lenkei Gábor tízezreknek tartott előadást a témában, és vált Magyarország egyik legelismertebb egészségszakértőjévé. Válaszolva a hatalmas érdeklődésre, 2008. július 13-án tartott előadása került rögzítésre.

 

Andreas Kalcker: Betiltott Egészség

 

Dr. Lenkei Gábor: Egészségünk titkai - Amit még soha nem mondtak el Önnek!

Sopronban 2011. május 30-án a Pannónia Hotelben készült. Az előadást végig Dr. Lenkei Gábor tartja, hatalmas energiával, játékkedvvel, kiváló humorral fűszerezve. A téma viszont igencsak komoly: az életünk, az egészségünk, és a jövőnk!

  

 Csőbe húzva 1.

 

 Csőbe húzva 2.

  

A magyar egészségügyről - Riport Dr. Papp Lajossal

 

Villás Béla - A betegségek okai

 Villás Béla szellemi termékei, aki az Árkádia fényeinek spirituális egyháza alapítója és szellemi vezetője!, spirituális gyógyító, tanító, exorcista, avatár!

 

Dr. Világhy István - Világi gondolatok

Dr. Világhy István egyedülálló tudással bíró szakember volt, aki az alaposságot, a tudást képviselte. Interjúnkban korunk aktuális kérdéseiről, problémáiról kérdeztük: politika, paraszolvencia, otthonszülés, abortusz, védőoltások, betegségek, méhnyakrák prevenció, stb.
Amikor nála jártunk, nem gondoltuk, hogy sorsa tragikus irányt fog venni. A cirka 38 percnyi videó mélyen elgondolkodtató témákat érint, melyekről jelenleg is éles társadalmi vita zajlik. Ebben a hatalmas zűrzavarban igen nagy szükség lenne az általa képviselt, tapasztalatokon nyugvó érvekre. Úgy gondolta, vállalásaiért saját maga tartozik felelősséggel, s ezzel homlokegyenesen szembe ment korunk mindent felülről szabályozni akaró törekvéseivel. Világhy István ennek a harcnak lett az áldozata.
A felvétel 2012. március 26-án készült Ispánkon (Vas megye), dr. Világhy István otthonában.

„A mi mai technikai eszközök által orientált és materialista világszemlélettel átitatott orvoslásunk alapjában véve visszamaradott. Ezt a feltételezést egy példával szeretném megvilágítani: a középkorig az ember a Földet egy lehatárolt korongként képzelte el. Kopernikusz után azonban az az elképzelés kezdett elterjedni, hogy a Föld golyó formájú. Jelenkori gyógyászatunk még mindig leragadt a Ptolemaiosz-i világképnél és az életünket kizárólag a születéstől a halálig vizsgálja. Valószínűleg még hosszú időnek kell eltelni addig, amíg elterjed az a nézet, hogy az élet is lehet kerek és olyan hidat verünk majd, amely a halálon keresztül egy újabb születésig ér."

Világhy István
1942-2012

Mindennapi kenyerünk

 

 

artatlansag.jpg

 

 

A mappában található képek előnézete Apróságok

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.