Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Éld az életed

2011.04.10

Louise L Hay Éld az életed

Louise L. Hay műve végigvezet minket egy mentális kezeléssorozato n. A gyakorlatok elvégzése után úgy érezzük, hogy máris átalakulóban vagyunk, hiszen megszabadulunk azoktól a gondolati beidegződésektő l, amelyek kikezdik testi és lelki egészségünket. Minden fejezet egy pozitív megerősítéssel indul és egy "kezeléssel" zárul, ami nem egyéb, mint a tudat átalakítását célzó pozitív gondolatfolyam. A szerző üzenete: ha készek vagyunk a szellemi erőfeszítésre, csaknem minden bajt orvosolhatunk. A szerző saját élményeit és tapasztalatait osztja meg az olvasóval, hogy beavassa őt az öngyógyítás rejtelmeibe. Beszámol arról is, miként gyógyította ki magát rákbetegségéből .

 

The Living Matrix - magyar előzetes

Az Élő Mátrix A Gyógyítás új tudománya, (teljes estés) filmben megismerhetjük azt a finoman átszőtt hálót, melyben az egészségünket befolyásoló tényezők rejteznek. Felfedezhetjük az egészségről alkotott legújabb elméleteket, az emberi test-mező kvantum fizikájától indulva a szív koherencián át az információs gyógyításig. Tudósok, pszichológusok, bioenergetikai kutatók és holisztikus gyógyítók osztják meg velünk tudásukat, élményeiket és felismeréseiket.

 Tudományos alapokon nyugvó gyógymód vagy „csodálatos gyógyulás?

Az élő mátrix (Teljes film)

 

 Egy agyvérzést szenvedett görög kisfiú családja az újra-kapcsolódó gyógyítás segítségével javít a kisfiú életminőségén. Egy gyógyíthatatlan agytumorral diagnosztizált britt asszony a neurolingvisztikai programozásba veti bele magát. Egy krónikus fáradságban szenvedő amerikai asszony, miután minden más csődőt mondott, az információ alapú gyógymódot kezd alkalmazni. Mindhárman csodálatos gyógyáláson mennek keresztül.
A filmben a kutatók és gyógyítók felfedik a gyógyulások hátterében meghúzódó tudományos elméleteket és megosztják velünk elképzeléseiket, hogy ezek az új felfedezések hogyan befolyásolhatják a jövő orvoslását.

Töltse fel magát ön is ezekkel az információkkal!
Tudja meg ön is, hogy a legújabb kutatások alapján, hogyan élesztheti fel saját teste ön-gyógyító képességeit és hogyan formálhatja át elképzeléseit arról, hogyan gyógyulhat meg és maradhat egészséges!

 

 

_-buda.jpg

 

A mappában található képek előnézete Balázs Fecó Koncert

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.