Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Műkaják, mérgezett élet

2012.01.11

Vajon mennyit tudunk azokról az élelmiszerekről, amelyeket megeszünk? Ezek a  dokumentumfilmek megdöbbentő tényeket mutatnak be az élelmiszeriparral kapcsolatban: mit is eszünk valójában, hogyan készülnek ezek az élelmiszerek, milyen hatással vannak az egészségünkre, és hogyan söpör végig ez a változási hullám a világ élelmiszeriparán.

Műkaják, mérgezett  élet : Globális egészségkárosítás

Az angol / eredeti címe : Mask Of Deception

 

Élelmiszer Rt

Az Élelmiszeripar Rt. című, Oscar-jelölt dokumentumfilm!

  

Super Size Me

Egy baljóslatú felmérés szerint az amerikai gyermekek és felnőttek 37 %-a kövér, minden három felnőtt közül kettő túlsúlyos vagy elhízott. Vajon az önkontroll hiányát vagy a gyorséttermi ételeket hibáztathatjuk ezért? Miért olyan kövérek az amerikaiak? A Super Size Me című filmből gunyorosan, hamburgerrel a kézben kaphatjuk meg a magyarázatot - a produkció betekintést nyújt Amerika gyorséttermeinek legális, financiális és fizikai költségeibe. Morgan Spurlock rendező útra kelt, és 20 amerikai városban - beleértve Houstont, Amerika "legkövérebb városát" - készített interjút szakértőkkel. Kifaggatta a szövetségi közegészségügyi szolgálat vezetőjét, a gyermekélelmezésben dolgozó szakácsokat, a törvényhozókat és azokat a hatóságokat, amelyek részt vesznek a kutatásban, hogy véleményeket gyűjtsön a túlzott derékbőségről.

Utazása során Spurlock saját magával is kísérletezett, egy hónapon át csak a McDonald's által kínált ételeket ette, s három egyszerű szabályhoz tartotta magát:
1. Nincs válogatás: csak azt eheti, ami ki van rakva a pultra (beleértve a vizet is).
2. Semmi extra adag, hacsak nem ajánlják fel.
3. Nincs kifogás: legalább egyszer meg kellett ennie minden, a menüben szereplő fogást. 

 

WEIXL-VÁRHEGYI LÁSZLÓ: Lakossággyérítés állami segédlettel

  

Bill és Ted zseniálisan álcázott kalandja

"Ahhoz, hogy stabilizálhassuk a föld népességét, 350 ezer embertől kell megszabadulnunk naponta.Rettenetes ezt így kijelenteni, de legalább annyira rossz nem szólni róla."  Jacques Cousteau UNESCO Courir 1991

 Folytatás itt: http://www.youtube.com/watch?v=jHKTC3DPEFY

 

 Tudtad, hogy tudatosan mérgezik a magyarokat?

Szándékosan raknak az ételekbe olyan anyagokat, amelyek egészségtelenné, beteggé, rákossá teszik a magyarokat

 

 Hogyan mérgezik gyermekeinket?

Sokan beszélnek manapság az adalékanyagok mérgező hatásáról. Amikor a boltban látom, hogy az emberek mi mindent meg nem vesznek, akkor arra gondolok, hogy talán mégsem beszélnek elegen ezekről a dolgokról? Gondolhatnám azt is, hogy aki hülye, az haljon meg, de mégis inkább arra kérnék mindenkit, hogy előtte inkább gondolkozzon kicsit.

 

 Meatrix

  Jó néhány évvel ezelőtt hatalmas sikert arattak a Mátrix filmek világszerte. Mindenki ismerte a kék és a piros pirula jelentőségét.
Ezt a népszerűséget próbálta meg kihasználni egy kis csoport, hogy felhívja az emberek figyelmét a hús és a tejtermékeink minőségére. Megközelítőleg 2 éve jelent meg az első Meatrix (meat = hús) epizód, melyet újabbak követtek.

 

 

 

 

 

 

 Tömöd magadba az "izolált vitaminokat",

A Max-Immun Kft. 2004 ben alakult. Az alapítás közvetlen kiváltója Prof. Dr. Fachet József az MTA orvostudományok doktora, rákkutató, immunológus és az egyik alapító tag, Varga Gábor közgazdász (LMU München) és történész (ELTE Budapest) személyes ismeretsége.
Prof. Dr. Fachet József, az MTA orvostudományok doktora, rákkutató, immunológus hosszú évtizedeken keresztül kutatta különbözõ gomba eredetû hatóanyagok daganat ellenes hatását élõ szervezetekben. Magyarországon elõször, nemzetközileg elfogadott és genetikailag standardizált igen sokféle beltenyésztett egértörzset honosított meg, szaporított és használt fel, amelyek különbözõ genetikai tulajdonságokkal bírtak és így kiválóan alkalmasak voltak arra, hogy megvizsgálják rajtuk különbözõ anyagok daganatellenes hatásait. A különbözõ természetes alapú daganat ellenes hatóanyagok ilyen alapos élõ szervezeten történõ vizsgálata ma is elismerésre méltó a nemzetközi tudományos életben.

 

 

j_t_k.jpg

 

 

A mappában található képek előnézete Képkedés +16

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.