Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PSZICHIÁTRIA: Halálos profitszerzés

2011.01.08

 

A pszichiátria igazi arca

A pszichiáterek azt mondják, hogy a nemkívánatos viselkedés kezelésére az agy kémiai működését kell megváltoztatni egy tablettával.
De az olyan bevált gyógyszerekkel ellentétben, mint például az inzulin, a tudatmódosító szerek esetében nincs pontosan megállapítható betegség, amit meg kellene gyógyítaniuk, viszont képesek felborítani azoknak a kémiai folyamatoknak az érzékeny egyensúlyát, amelyekre a testnek a problémamentes működéshez szüksége van.
Ennek ellenére a pszichiáterek és a gyógyszergyárak arra használják ezeket a szereket, hogy nagy profitot termelő, hatalmas piacot hozzanak létre.
Ezt úgy érik el, hogy egyre több nemkívánatos viselkedésre mondják azt, hogy pszichiátriai orvosi szereket igénylő "orvosi zavar".
De vajon ténylegesen betegségnek kell neveznünk ezeket?
A kérdés tehát a következő:
Hogyan váltak a tudatmódosító szerek a legnépszerűbb kezelési móddá mindenféle pszichológiai problémára, annak ellenére, hogy nincs semmilyen betegség, amelynek a kezelésére kifejlesztették őket, nincs ismert gyógyhatásuk, viszont rengeteg a mellékhatásuk?
És hogyan történhetett meg az, hogy az ezeknek a szereknek a használatát támogató pszichiáterek uralják a mentális gyógyítás területét?  

 

 A RETTEGÉS KORA - A pszichiátria rémuralma

Egy modernnek tűnő társadalomban élünk. Látszólag békés. Látszólag biztonságos. Látszólag boldog. Ám az élet nem mindig olyan, amilyennek mutatja magát. A pszichiátria szüntelen atrocitásai minden felé megtalálhatók. Azonban sehol sem egyértelműbbek, mint a saját szülőföldjén - Németországban. A pszichiátria szakértőivel és áldozataival készített interjúk és kiterjedt kutatások eredményeiből merít ez a döbbenetes dokumentumfilm, mely felfedi a pszichiátria gyalázatos történetét annak kezdeteitől napjainkig.
Ez a egy ritkán hallható történet, mely ártalmas kezelésekről és az emberi kegyetlenség végleteiről szól.

 

Halálos profitszerzés.

DOKUMENTUM FILM... Ezeket a tényeket nehéz elhinni, de végzetes semmibe venni. -A tudatmódosító gyógyszerek elhallgatott története. MÉG TÖBB INFO: www.cchr.hu    CCHR főoldal itt!

Az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (Citizens Commission on Human Rights – CCHR) egy nemzetközi emberi jogi szervezet, amelynek feladata, hogy kivizsgálja és feltárja a pszichiátria területén történő emberi jogi visszaéléseket.

 

Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért

Pszichiátriai emberi jogi visszaélések kiderítése és feltárása

Az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (Citizens Commission on Human Rights – CCHR) egy nemzetközi emberi jogi szervezet, amelynek feladata, hogy kivizsgálja és feltárja a pszichiátria területén történő emberi jogi visszaéléseket.

CCHR főoldal itt!

k_rhozat.jpg

 

A mappában található képek előnézete Képkedések

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.