Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Izrael

2011.04.17

 

Izrael népe - Felsőbbrendű zsidóság

GÓJ: A zsidók nevezik így a nem zsidókat. Jelentése: barom.
SHIKSA: Gój nő, nem zsidó nő. A szó eredetije a "sheketz", ami a modern héber nyelvben tisztátalan csúszómászót, férget jelent.

Ez a film a cionista zsidóságról szól melynél kirekesztőbb, arrogánsabb és embertelenebb nép aligha létezik a földön. Hogy miért mutat hamis képet róluk és miért hallgatja el a videóban is látható tényeket a média, annak egyszerű az oka: A főbb rádió- és tv csatornákat zsidók működtetik, támogatják. Így van ez országunkban is.
Bár az internetet még nem tudják sikeresen cenzúrázni, tapasztaltam hogy a zsidóságról szóló legsokkolóbb, legembertelenebb videók pár napon belül eltűnnek az adott videomegosztó oldalakról (Ezt is próbálták töröltetni). Olyan videókról van szó melyek nem a látvánnyal, hanem a zsidóság valódi, kegyetlen természetével sokkolnak, tehát a cenzúrázókat nem a látvány zavarja, hanem az igazság amely képes lenne sok naiv embert felvilágosítani arról hogy a cionista zsidóság nem áldozat hanem egy potenciális terrorveszélyt jelentő terjeszkedő ragály amely a történelem során számtalanszor bizonyította hogy nem képes más népekkel együtt élni. Végletekig intoleráns fajtájukat a Tóra (zsidó biblia) felsőbbrendűnek hirdeti és arra buzdítja népét hogy hódítsák meg az egész világot (nem csak Palesztinát) leigázva az összes nem zsidó népet. Vallásosságában gyökeredzik tehát a zsidóság pénz- és hatalom iránti vágya amely több száz éve tudott és tapasztalt jelenség és amelyet napjainkban egyre szembetűnőbben tapasztalhatunk. A fiatal zsidóság tudatába már óvodás kortól rögzítik hogy ők kiválasztottak, felsőbbrendűek és hogy semmiféle könyörületet, emberséget ne érezzenek a nem zsidókkal szemben.

"Két módon lehet egy nemzetet leigázni: karddal vagy adóssággal." Palesztinának az előbbi, Európának az utóbbi jutott. Ahol a politikusok korruptak, ott megjelennek Izrael "üzletemberei". Görögország az első európai áldozat amelyet már Brüsszelből irányítanak. Formálisan ugyan a nép választotta elnökét 2012-ben, ő azonban azt teszi amit az IMF, EKB mond, vagyis, áron alul értékesíti országa értékeit... A következő jó vétel Ciprus lesz... közben a többi ország népe lassan - túl lassan - kezd ébredni. Az IMF és Brüsszel által generált "válság" 2014-ben olyan méreteket ölt majd amilyet rég látott a világ.... És akik okozták, azok kínálják majd a szakértői megoldást: A remek USA-EU gazdasági Uniót és egy új megmentő valutát amely mindenkinek sokba fog kerülni de semmit nem fog érni... Végül ha nem ébredünk fel, a bankok mindent visznek.
 

 

Egy zsidó tábornok fia a történelmi mítoszokról

 Miko Peled béke aktivista leplezi le a palesztin-izraeli konfliktus körüli tévhiteket. Zsidóként a palesztinok jogaiért és a békés egymás mellett élésért harcol.

 

Dávidból lett Góliát

 

 Peace, Propaganda and the Promised Land

Napjainkban a háborúk már nem feltétlenül a frontokon dőlnek el, hanem egyre gyakrabban a sajtóban. Nagyon fontos, hogy a közvélemény előtt jó színben tűnjön fel a hadat viselő fél. Magáról el kell hitetni, hogy jó ügyet képvisel és az ellensége pedig a megtestesült gonosz.
Izrael élen jár az ilyen típusú, PR hadviselésben, mivel céljai elérése érdekében elengedhetetlen, hogy az amerikai szavazók nagy része szimpatizáljon Izrael állammal.
Ez a film Izrael propaganda gépezetét mutatja be. Létrejöttének körülményeitől a jelenlegi működéséig és az általuk használt eszközöket.

 Izrael titkos fegyvere /Israel's Secret Weapon/

A Közel-Keleten melyik országnak vannak titkos atomfegyverei?
A Közel-Keleten melyik országnak vannak titkos biológiai és vegyi készletei?
A Közel-Keleten melyik országban nem járnak külföldi ellenőrök?
A választ nem nehéz megadni ezekre a kérdésekre: természetesen Izrael, ami páratlan előjoggal rendelkezik minden téren.
Izrael legszigorúbb titokként kezeli atomfegyverkezését, és ha minden a tervei szerint alakult volna, a világnak a mai napig sem rendelkezne bizonyítékkal (a mindenki által gyanított) atomfegyverkezéséről. Azonban Mordechai Vanunu nyilvánosságra hozta képeit, amik leleplezték Izrael Dimona-i atomerőművének valódi funkcióját.
Ebben a filmben a BBC riportere ezen a történeten keresztül mutatja be, hogy Izrael miként bánik akár a saját állampolgáraival is, ha nem értenek egyet a kormányuk politikájával, miként tartják félelemben őket; és miként viszonyul a Világ (elsősorban az USA) ehhez a politikához.
 

 

 Izrael születése /The birth of Israel/

A BBC dokumentumfilmje Izrael állam megalakulásáról, illetve az az előtti időkről. A mai világunkban meglepően tárgyilagosnak mondható film bemutatja, hogy miként is jött létre Izrael országa és milyen események kísérték, kísérik mind a mai napig, hogy a palesztin állam pedig még mindig nem született meg. Szól mindkét oldal harcáról és küzdelmeiről egészen a mai napig és megpróbálja bemutatni, hogy a Közel - Keleten miért is vannak annyian a zsidók - és államuk ellen. A palesztin oldal is bemutatásra kerül és megismerhetjük annak történetét, hogy vajon miért is nem sikerült országukat megalapítani, ellentétben a zsidókkal. Ennek a folyamatnak természetesen előremutató következményei mind a mai napig éreztetik a hatásukat... A dokumentumfilm 2008 - as. 

 

 

 

 

 

  

 Occupation 101 - Az elhallgatott többség hangja

Az izraeli-palesztin konfliktus bemutatása, úgy ahogy azt soha nem látjuk a televíziókban, azaz a palesztinok szemszögéből. A filmben számos zsidó is megszólal a palesztinok ügye mellett és ezen felül más neves személyek is elmondják véleményüket a problémáról.
A film végigveszi az utóbbi egy évszázad eseményeit, amik a jelenlegi helyzetet eredményezték, igaz csak nagy vonalakban. A film igyekszik a palesztinok minden problémájára kitérni, amik ismerete nélkül lehetetlen objektívan megítélni a szituációt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

n_z_pont.jpg

 

 

A mappában található képek előnézete Épületdinamika

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.