Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Láthatatlan Birodalom

2011.07.23

A Vatikán a világ ura

Karen Hudes, a Világbank volt vezető jogtanácsosa és emberei nyomon követik a pénz útját. Az amerikaiak adója az Egyesült Királyság bankjaihoz kerül, 60%-ot onnan továbbküldenek a Vatikánnak, amely a CIA-t irányítja. Az amerikai kormány drogkereskedelemből tartja el magát. Lincoln és Kennedy bankok nélkül akartak pénzt kibocsátani. Atomrobbantást akadályoztak meg amerikai tábornokok októberben, ezért váltották le őket. A függöny lehull...

 

 

Láthatatlan Birodalom - Az Új Világrend meghatározása

A legnézettebb internetes film, a Loose Change alkotójának új, egész estés leleplező filmje.

 

Drábik János "KIVÁLASZTOTTAK"

Drábik János, dr.; a "kiválasztott nép"-ről őszintén. 1 és a 99%-ról....Soros legújabb mozgalmáról; occupy wall street....

 

A Bolhaszar

Ezt szerintem nézd meg kétszer, és oszd meg hússzor.....

 

Ami a töri könyvből kimaradt

 Elvileg jönne majd folytatása is, de nem tudom, hogy el fog-e készülni, mert a készítő account-ját már törölték...
Anglia, Skócia, Templomos Lovagok, Szabadkőművesek, Illumináti, Erzsébet királynő, Keresztes háborúk, Katolikus Egyház, Öböl-válság, Irak, Irán

 

Titkos társaságok 

A Titkos társaságok című négyrészes argentin sorozat az ismeretterjesztő műfaj eszközeivel szegezi a képernyő elé a nézőt: a felkutatott információk, a feltárt összefüggések teszik lebilincselővé a dramatizált jelenetekkel látványosan illusztrált filmet.

A titkos társaságok mindig is izgatták az emberek képzeletét, azokét éppúgy, akik csak hallomásból tudtak létezésükről, mint azokét, akik felvételt nyertek egy-egy, zártságát szigorúan őrző közösségbe. Hogyan jöttek létre az első titkos társaságok? Milyen változataik alakultak ki a korok folyamán? És milyen hatásuk volt, illetve van a világ folyásának alakulására?

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nyugati világot irányító legnagyobb csoportok


 

 

 

 

Sokan felismerték már, hogy vannak olyan pénzügyi csoportok, melyek uralják a világgazdaságot. Felejtsék el a politikai cselszövések, összetűzések, forradalmak és háborúk okozta változásokat, a történések többnyire előre eltervezettek, már hosszú idő óta.

Nevezzék “összeesküvés-elméletnek” vagy “Új Világrendnek”, a jelenlegi politikai és gazdasági események mögötti mozgatórugó a legnagyobb gazdasági és következésképpen politikai erővel rendelkező családok elszigetelt csoportja. 6, 8 vagy akár 12 családról beszélhetünk mindösszesen, akik tényleges hatalmat gyakorolnak.

Nem vagyunk távol az igazságtól, ha a Goldman Sachs-t, a Rockefellereket, Loebs Kuh-ot és Lehmanokat nevezzük meg New Yorkban, a Rotshildokat Párizsban és Londonban, a Warburgokat Hamburgban, Párizsban, és a Lazardokat Izraelben, a Moses Seifeket Rómában.

Sokan hallottak már a Bilderberg csoportról, az Illuminatiról vagy a Trilateriális Bizottságról. De mik azok a nevek, amik az államok és olyan nemzetközi szervezetek, mint például az ENSZ, a NATO és az IMF fölötti hatalomgyakorláshoz köthetőek? Hogy ezt a kérdést megválaszoljuk, kezdjük a legegyszerűbb módon: listázzuk a világ legnagyobb bankjait, hogy lássuk, kik a tulajdonosok, és kik azok, akik a döntéseket hozzák.

Jelenleg a világ legnagyobb vállalatai a Bank of America, a JP Morgan, a Citigroup, a Wells Fargo, a Goldman Sachs és a Morgan Stanley. Most lássuk, kik a tulajdonosaik:

Bank of America: State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock, FMR (Fidelity), Paulson, JP Morgan, T. Rowe, Capital World Investors, AXA, Bank of NY, Mellon.

JP Morgan: State Street Corp., Vanguard Group, FMR, BlackRock, T. Rowe, AXA, Capital World Investor, Capital Research Global Investor, Northern Trust Corp. és Bank of Mellon.

Citigroup: State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock, Paulson, FMR, Capital World Investor, JP Morgan, Northern Trust Corporation, Fairhome Capital Mgmt és Bank of NY, Mellon.

Wells Fargo: Berkshire Hathaway, FMR, State Street, Vanguard Group, Capital World Investors, BlackRock, Wellington Mgmt, AXA, T. Rowe és Davis Selected Advisers.

Láthatjuk, hogy vannak köztük olyanok, melyek minden banknál jelen vannak: State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock and FMR (Fidelity). Hogy ne kelljen ismételgetni őket, hívjuk őket “a négy legnagyobbnak”.

Goldman Sachs: “A négy legnagyobb”, Wellington, Capital World Investors, AXA, Massachusetts Financial Service és T. Rowe.

Morgan Stanley: “A négy legnagyobb”, Mitsubishi UFJ, Franklin Resources, AXA, T. Rowe, Bank of NY Mellon, Jennison Associates.

Ezzel meghatároztuk a legnagyobb tulajdonosokat. Hogy továbbléphessünk, határozzuk meg a tulajdonosait ezeknek a vállalatoknak is, és a világ legnagyobb bankjainak tulajdonosait.

Bank of NY Mellon: Davis Selected, Massachusetts Financial Services, Capital Research Global Investor, Dodge, Cox, Southeatern Asset Mgmt. és … “A négy legnagyobb”.

State Street Corporation (A négy legnagyobb egyike): Massachusetts Financial Services, Capital Research Global Investor, Barrow Hanley, GE, Putnam Investment és … “A négy legnagyobb” (egymást tulajdonolják).

BlackRock (A négy legnagyobb közül a második): PNC, Barclays e CIC.

Ki van a PNC mögött? FMR (Fidelity), BlackRock, State Street, stb. És a Barclays mögött? BlackRock.

És folytathatnánk még órákig a monacói, kajmán-szigeteki adóparadicsomokkal, vagy a Shell liechtensteini székhelyével. Egy hálózat, ahol a cégek mindig ugyanazok, de a család neve soha.

Röviden: A nyolc legnagyobb amerikai pénzügyi érdekeltség (JP Morgan, Wells Fargo, Bank of America, Citigroup, Goldman Sachs, U.S. Bancorp, Bank of New York Mellon és Morgan Stanley) mögött 100%-ban ugyanaz a tíz tulajdonos áll, és van négy olyan vállalat, ami mindig minden döntéshozatalban jelen van: BlackRock, State Street, Vanguard és Fidelity.

Ezen felül a Federal Reserve 12 bank fóruma, a képviseletében 7 emberrel, akik egyben a négy legnagyobb vállalat képviseletét is jelentik, és jelen vannak minden más szervezetben. Vagyis a Federal Reserve szervezetét négy nagy magáncég ellenőrzi: BlackRock, State Street, Vanguard és Fidelity. Ezek a cégek irányítják az Amerikai Egyesült Államok költségvetését, őket pedig lehetetlen ellenőrizni, nincs “demokratikus” választás. Ezek a cégek indították a jelenlegi világméretű gazdasági válságot, és így sikerült még jobban meggazdagodniuk.

Végül nézzük át azokat a cégeket, amiket a “négy legnagyobb” irányít:

Alcoa Inc., Altria Group Inc., American International Group Inc., AT&T Inc., Boeing Co., Caterpillar Inc., Coca-Cola Co., DuPont & Co., Exxon Mobil Corp., General Electric Co., General Motors Corporation, Hewlett-Packard Co., Home Depot Inc., Honeywell International Inc., Intel Corp., International Business Machines Corp, Johnson & Johnson, JP Morgan Chase & Co., McDonald’s Corp., Merck & Co. Inc., Microsoft Corp., 3M Co., Pfizer Inc., Procter & Gamble Co., United Technologies Corp., Verizon Communications Inc., Wal-Mart Stores Inc., Time Warner, Walt Disney, Viacom, Rupert Murdoch’s News Corporation., CBS Corporation, NBC Universal.

Ugyanaz a négy nagy cég irányítja az európai tőzsdéken jegyzett cégek nagy részét.

Ráadásul ezek tulajdonosai hozták létre, és jelenleg is ők vezetik az olyan nagy pénzügyi szervezeteket, mint az IMF, az Európai Központi Bank, a Világbank, melyek mindig is megmaradnak a “négy legnagyobb” irányítása alatt.

A “négy legnagyobb” céget vezető családok nevei pedig soha sehol nem tűnnek fel.

Lisa Karpova – Pravda.Ru

Forrás: www.jovonk.info

deak-bill-portrek-04.jpg

 

 

A mappában található képek előnézete Deák Bill Gyula koncertfotók

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.